No to Mierzyn się rozwinie, może nawet stanie się stolicą gminy, a może choć Rada będzie tam obradować...
Myślę, że dobry kandydat, na pewno sprawdzony, zawsze mógłby być lepszy tylko, gdzie ten ideał. Myślę, że pan K., gdyby startował, to tylko wszystko popsuje
Ile jeszcze wyda pozwoleń na chlewnie?
Będą w Niechcicach, Łazach, Milejoelwcu i Gieskach?
koszula w kwiatki, marynara w kratę to ostatni mierzyński hit mody xd
Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do zarządzania Gmina w ostatnim czasie wystarczy zobaczyć na stronie ilość inwestycji zrealizowanych i tych które są zaplanowane w tym roku. Naprawdę nasza Gmina zaczyna się zmieniać na lepsze. I nie jestem zwolennikiem któregokolwiek kandydata tylko obiektywnie obserwuje co się dzieje.
Nazwisko zobowiązuje, typ człowieka co nawet jak śpi to myśli jak można przysłużyć się społeczeństwu.
Z wywiadu w SFM dowiedzieliśmy się , że to ludzie z troski o gminę namówili Pana Cubałę do startu w wyborach. Niewiarygodne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!