Na stronie KPP Radomsko (http://www.radomsko.policja.gov.pl/) jest trochę inna informacja:
Ja jechałam wtedy kiedy był ten wypadek. Auta wyglądały strasznie, tira już nie było, za to zwłoki które leżały rozszarpane przez tego tira nie były niczym przykryte. Wyglądało to makabrycznie, policja stała i kierowała ruchem i nie zainteresowali się tym, że rozszarpane ciało leży na jezdni i wszyscy to oglądają. A na CB mówili już 20 km wcześniej że jest śmiertelny wypadek... Masakra, współczuje rodzinie.. A samochody? Były zmiarzdżone przez tego tira.
a własnie. nareszcie jakas rzeczowa informacja.
No weź nie przesadzaj, faktycznie wyglądało to tragicznie ale z tą krwią na boku Berlingo to przegiąłeś, wracałem z Wa-wy i przejeżdżałem tam akurat w momencie jak wylądował helikopter pogotowia zwłoki tego biedaka leżały niczym nie przykryte, policja i panowie ratownicy z dwóch stojących tam sanitarek także, ale krwi tam nie widziałem, chyba bawisz się w głuchy telefon!!!! bo ja raczej ślepy nie jestem.
mężczyzna mający 44 lata żyje , ale jest ciężkoo poturbowany . na szczęście trafił do b.dobrego szpitala w łodzi . odzyskał przytomność po 17 dniach . na razie stan jest stabilny . renault traffic nadaje się jedynie do kasacji . osoba która zadzwoniła po nr.112 i powiadomiła odpowiednie służby zasługuje na najwyższe odznaczenie na ziemi , bo uratowała człowieka , a napewno PAN BÓG jej to wynagrodzi .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!