Debilu co za cyrk Owsiaka oni terz wspomagają chorych jak możesz idioto tak pisać
Krew mozna oddawac w kazdym miejsu w Polsce, wystarczy podac nazwisko.
Zamiast zbierać na cyrk Owsiaka, trzeba było zorganizować zbiórkę dla tej osoby.
Czy mogę oddać krew gdziekolwiek i podać nazwisko tej Pani? Że dla niej moją krew oddaję?
Od kilku lat nie można oddawać krwi ze wskazaniem na konkretna osobę! Preparaty KKCz trafiają do ogólnej puli. Jezeli krew będzie zgodna grupowo i antygenowo, może (ale nie musi) trafić do tej pacjentki. Zachęcam wszystkich do oddawania krwi, bozawsze jej brakuje - szczególnie wszystkich grup Rh- !
W wakacje oddawałam krew ze wskazaniem na konkretną osobę. Więc nie robcie zamieszania. Ja oddawalam na slowackiego na przeciwko mc donalda
Trzymam kciuki!
Tylko nie przenoście tej Pani na internę do lekarzy SSW!!!
W III LO 25.01.2018 r. odbędzie się akcja poboru krwi. Wszystkich chętnych z III LO i nie tylko, zachęcamy i zapraszamy. Liczy się czas, każda kropla krwi i każdy grosz. Pomagajmy ! !!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!