Jeśli ktoś kiedykolwiek próbował przejść przez jezdnię w tym miejscu - będzie wiedział o co chodzi...
Na tych przejściach dla pieszych było już kilka wypadków z udziałem pieszych. Auta pędzą w obu kierunkach często z prędkością nie mającą nic wspólnego z rozsądkiem.Ruch jest duży.
Myślę,że jednym z dobrych pomysłów byłoby ustawienie tam stacjonarnych fotoradarów, w obu kierunkach. Pieszym z pewnością byłoby lepiej...
Oczywiście, że tak, 2 dni temu, wlasnie na tym przejśćiu zatrzymywał mi się samochód, szedłem od strony gim4, więc samochód z 1 pasa jechał powoli i się zatrzymywał, żebym mógł przejść, a tym samym czasie na drugim pasie jechał warszawiak z prędkością około 80-100km/h. Radary tam i radary koło hali, to im się odechce tak zapier...
[b][i]wiecie co ja nie bronię kierowców a przynajmniej nie wszystkich bo wiadomo jak jeżdżą ale pieszy tez sobie za duzo pozwalają ...czy oni nie mają swiadomosci ze samochod to nie człowiek nie jest w stanie zatrzymac sie w miejscu...nagle???nie raz mialam podobną sytuacje aż krew zalewa jak patrze zarówno na kierowców jak i na pieszych...
Na wstecznym??? Chyba żartujesz...
180km/h dobry jestes chyba nigdy tyle niejechałes!!! fantazja cie ponosi
a wg mnie masz coś z główką.
naprawdę jeżdżą tam bardzo szybko codziennie przechodzę z dziećmi przez te pasy pomijając ze rzadko się zatrzyma jakiś samochód a jak na jednym pasie się zatrzyma to drugi pędzi jak szalony
Dobre miejsce dla fotoradaru, niepierwszy wypadek na tym przejściu.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!