metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kkk ~kkk (Gość)19.11.2015 13:30

Dobrze, że nie był po piwie, bo byłaby jego wina

203

antydebil ~antydebil (Gość)19.11.2015 18:45

jakie qrwa ma znaczenie czy pieszy byl trzezwy czy nie? ok kiedy w polsce zakazane jest poruszanie sien ap ieszo po spozyciu alkoholu?

211

gość 21 ~gość 21 (Gość)19.11.2015 19:32

W Polsce sie tak utarło jak wypity to winny automatycznie i nie wązne czy wypiles piwo i nie ponosisz winy ale cie skażą .odpowiadać sie powinno za konkretne przewinienie a nie z automatu bo piwo wypiłem

74

Piotrkowianin Piotrkowianinranga19.11.2015 21:32

Może to był kretyn ze srebrnego opla astry G kombi EPI 06KA, który wczoraj o 6:55 wyprzedzał na wschodniej jezdni Al. Armii Krajowej na przejściu dla pieszych przy skrzyżowaniu z ul. Szkolną, tuż przy KMP? Manewr wyprzedzania zakończył centralnie na skrzyżowaniu, przejeżdżając przez ciągłą linię. Kilkadziesiąt sekund później dogoniłem tego młodego imbecyla na światłach na skrzyżowaniu z ul. Wojska Polskiego. Szkoda, że nie mam w samochodzie rejestratora.

82

gość ~gość (Gość)20.11.2015 16:56

Najgorsi to są kierowcy, którzy wyjeżdżają po pracy z Heringa; 2 razy byłem świadkiem jak wyprzedzali na przejściu dla pieszych na skrzyżowaniu i ulic Armii Krajowej/Górna. Nas szczęście nic złego pieszym się wtedy nie stało. Nie wiem, są chyba tak zestresowani tą pracą, że w samochodach go odreagowują.

20

Aman Amanranga20.11.2015 18:43

"gość" napisał(a):
Najgorsi to są kierowcy, którzy wyjeżdżają po pracy z Heringa

Widocznie tak bardzo kochają swoją pracę, że chcą jak najszybciej stamtąd uciec.

30

sasiad ~sasiad (Gość)19.11.2015 19:33

kurczak ma kamery moze co wie:)

70

Piotrkowianin Piotrkowianinranga21.11.2015 18:38

Takie zdarzenia będą się niestety powtarzać, dopóki policja się za to nie weźmie.
A policja jak na razie ma to głęboko gdzieś.
Taki przykład z wczoraj, godz. 12:27, skrzyżowanie Al. Armii Krajowej i ul. Szkolnej przy KMP:
http://iv.pl/images/90591891131140375860.jpg
Policjanci tak się spieszyli do komendy, że nie zauważyli wyprzedzającego ich na przejściu dla pieszych łodzianina, któremu też się gdzieś bardzo spieszyło.

23

Rycerz;-) Rycerz;-)ranga21.11.2015 19:02

Piotrkowianin Ty się dobrze czujesz gdzie ten łodzianin ich wyprzedza bo zdjęcie tego nie pokazuję chciałeś zabłysnąć ale się nie udało :P

51

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat