co rowerzysci w takim wieku robili o 23 na ulicy?? mieli oznaczone rowery?? fakt winny kto autem i pijany ale...
Myślę, że oni jechali... Poza tym co ma do tego wiek i to o której godzinie poruszali się rowerkami?
Rozumiem, że temu pijakowi grozi już tylko paka 5 lat i zabranie dożywotnio prawa jazdy oraz wypłacanie renty dla poszkodowanych ?
jak dobrze ze wyniki z naszego regionu nie przełozyły sie na ogolnopolski wynik
piotrkowianka846 godzin temu, 14:18co rowerzysci w takim wieku robili o 23 na ulicy?? mieli oznaczone rowery?? fakt winny kto autem i pijany ale...
kobieto a co to za pytanie!!!!!!! idiota pije i jedzie na dodatek zabija człowieka a ty sie pytasz co robili ci ludzie o tej godzinie na ulicy. a ty o ktorej do domku wracasz o 19 na dobranocke?
zeNUJACY BRAK POZIOMU
Kolejny przykład podtrzymujący stereotyp buraka ze wsi w starym golfie.
Mam nadzieję, że najbliższe kilka lat będzie miał na przemyślenie swojej decyzji w piotrkowskim areszcie.
poza tym chcialam Wam powiedziec iz rok temu wjechal w moj samochod pijany facet-2,5 promila!!!!!na dodatek uciekal a ja go gonilam.....
i co z tego. do tej pory jezdzi tym maluchem....w naszym kraju przepisy sobie a ludzie sobie
Taki wiek to jeszcze nie "dziadkowie" i myślę że czas nie ma tu znaczenia pod warunkiem że byli prawidłowo oznakowani.
Na pewno niedopuszczalna jest jazda na "podwójnym gazie"
Współczuję tym ludziom i rodzinie.
O nie mogeeee piotrkowianka84 przez Ciebie poplułam monitor bo akurat piłam <herbatke> i spadłam po tym wszystkim z krzesła. Co Ty za głupoty wypisujesz? <lol>
W pełni zgadzam się z opinia [b]a teacher i fatal [/b]
oj piotrkowianka a poza tym Ty jesteś rocznik '84 ja '92 a taka z Ciebie troche jakaś nieobiektywna osoba...
;-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!