metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)23.04.2021 23:02

Zapraszam na Mickiewicza w godzinach wieczornych 100km/h + to norma

71

Piotrkowi Anin ~Piotrkowi Anin (Gość)24.04.2021 08:47

Uważajmy na siebie wzajemnie i piesi i kierowcy poszkodowanej pani życzę szybkiego powrotu do zdrowia

110

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)24.04.2021 08:20

No i co wypadek ma Sulejowskiej jak był to kierowcę schejtowali że znowu EP a teraz co mam napisać znowu EPI dlatego zobaczcie to jest tragedia dla wszystkich dla rodzin z oby stron i nigdy nie wiadomo co kogo czeka pozdrawiam

60

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)24.04.2021 09:56

Godzina 22 ludzie wracają z prac, są ledwo widoczni a jakiś zje:&b driftuje z pełną prędkością w zjazd do Heringa. W oddali widać światło karetki, jakiś pajac urządza sobie popisowki. Wiem że sytuację nie są powiązane ale szkoda że takich zj&$w nie łapią.

81

ja ~ja (Gość)23.04.2021 23:24

Dzisiaj na Słowackiego koło poczty... Chcę przejść, ale w sporej odległości widzę, że srebrnym mirafiori dość dziwnie jedzie blondwłose dziewczę. Podszedłem do krawężnika, postawiłem stopę na jezdni, ale widzę, że blondi raczej się nie zatrzyma i stanąłem na baczność. A ta... jedna jeszcze przyśpieszyła... Gdybym się nie zatrzymał się, to ... wjechała by mi w tyłek... A taka młoda, a taka pewna siebie, a taka elegancka...

94

Tyl ~Tyl (Gość)24.04.2021 11:14

Drzewa które tam rosną bardzo zasłaniaj widoczność w dzień i w nocy.od razu mówię że nie jestem za wycinka drzew, ale może przycięcie korony pomoże bardziej w doświetleniu skrzyżowania i przejścia dla pieszych (są wyższe od latarni)
2.pieszy który znaduje się między drzewami na przejściu naprawdę jest niewidoczny.
3.wina kierującego oczywista.
4.zdrowia dla poszkodowanej

113

Jaśnie pan ~Jaśnie pan (Gość)24.04.2021 12:06

Mnóstwo kierowców płci obojga przyspiesza znacznie przed przejściem dla pieszych. I jeszcze rza bezczelnie. Tak dzieje się między innymi obok komendy policji.

94

J ~J (Gość)23.04.2021 23:16

Nic dziwnego, na tym przejściu nie widać pieszych na pasach.

84

aqqq ~aqqq (Gość)26.04.2021 03:14

Jedzie auto, nie włazisz. Jakie to proste.

72

Jaaaa ~Jaaaa (Gość)26.04.2021 09:43

Ludzie również nie uważają.... Mi pod koła weszła młoda dziewczyna... Słuchawki na uszach.. widzialam ja wcześniej idącą chodnikiem...w ostatniej chwili weszła na przejście dla pieszych....nawet nie spojrzała czy nadjeżdża auto

81

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat