metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Fiku-miku ~Fiku-miku (Gość)16.07.2024 22:19

To prawda piesi jak święte krowy,kierowcy dostają wysokie mandaty a ile razy jako kierowca widziałem jak pieszy z telefonem przy uchu na pasach albo nie na pasach nie słyszałem jeszcze żeby ktoś mandat dostał,a o parkowaniu samochodów na pasie włączeniem w sobotę przy Aldi przy wyjeździe ze stadionu też nie wspomnę,po co wogóle w tym mieście mamy straż miejska???

135

dekkers ~dekkers (Gość)16.07.2024 22:16

Ja niedawno tamtędy jechałem ...i stała policja ...i mnie radarem ustrzelili ...osiem stów poszło...

70

JanGutenberg1980 ~JanGutenberg1980 (Gość)16.07.2024 20:58

Myślał że jest nieśmiertelny . Tam nie jeden pcha się pid najeżdżające auta, nie poczeka że któryś wyhamuje i przepuści , tylko "ciul" chce wygrać za wszelką cenę z tonowy autem.

155

xxxxxx ~xxxxxx (Gość)16.07.2024 21:56

Niestety piesi chodzą jak chcą, nie sprawdzą czy coś nie nadjeżdża. Mnie w szkole podstawowej uczono i ciągle przypominano jak pieszy powinien sprawdzać czy może wejść na przejście. Sam widziałem jak dziewczyna szła z chłopakiem i nie spojrzawszy czy coś nadjeżdża, weszła na przejście wprost pod przebywający już tam samochód, i podcięta w nogi oparła się na masce samochodu i ( UWAGA ! ! !) nie odwróciła nawet głowy w kierunku samochodu. Nawet nie wiedziała co się stało i jakiego koloru było auto.... Nieprawdopodobne....Dobrze, że idiotce nic się nie stało, bo kierowca miałby ( niesłusznie) kłopoty.

113

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat