Mickiewicza - Wojska Polskiego
Też EPI się nie popisał, bmw mu się wyślizgnęło
Wieczorem pieszy bardziej musi uważać bo ciemno i nie zawsze jest widoczny ale ludziska nie myślą wchodzą wprost. Ile przejść w mieście jest nie oświetlony gdy pieszy tam wejdzie jest niewidoczny jak przy W P.-Cmentarna
Jechałby z dopuszczalna prędkością to by po wysepkach nie musiał jeździć
Ci z eop zero kultury jazdy zero czy to Piotrków czy Tomaszów to masakra poruszają się na drogach daje dużo do myślenia
Na Sulejowskiej wieczorem to mało kto jeżdzi z dozwoloną prędkością . Mnie niedawno wyprzedzał przez lewoskręt taki z EOP z prędkością grubo ponad 50 km/h
Wina bezsprzecznie kierowcy, bo nie ustąpił pierwszeństwa pieszemu...ale...jak widzę jak czasami piesi chodzą i jak włażą pod nadjeżdżajsce auta "bo przecież mam pierwszeństwo" to się niedobrze robi. Auto waży 1,5 tony. Praw fizyki nie oszukacie. Ja wieczorami staram się nosić nawet mały odbask. Niby nic, ale zawsze coś tam mrugnie kierowcy i wolę poczekać kilka sekund, gdy widzę że auto nie hamuje przed przejściem. Na szczęście sezon hulajnogi wy się skończył. Dzieciarnia też potrafi namieszać na drogach.
Karać ostro po kieszeni inaczej nie pozbędziemy się patologi na drogach
Osobiście bym dowalił mandat 5tyś pieszemu za pchanie sie pod koła.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!