Było super! Widać, że jest taka potrzeba. Obok młodych tańczyli starsi. Dzięki dla organizatorów.
Nie jest to i.preza dla mnie jednak widząc że jest tyle uśmiechniętych osób cieszę się że zostało to zorganizowane. Miasto jest dla ludzi i mają prawo soe cieszyć z tego ze są mieszkańcami. Pozdrawiam
Porażka - jeszcze tego Zenka czy jakoś tam na żywo brakuje dla uciechy gawiedzi
W żapce wykupiły wszystkie chotdogi to znak że gawiedź ma pieniądze i się powodzi
Oj pijarowcy pijarowcy a mógł pan prezydent tak przez przypadek przechodzić bo szedł z kościoła i zatańczyć z ludem
Czytam komentarze i jest mi trochę przykro bo jak ktoś chce się bawić To nie należy mu w tym przeszkadzać ani go wyśmiewać że ma skarpetki mi się bardzo dobrze tańczy na bosaka a na weselu wszystkie dziewczyny po północy zdejmują te swoje super szpile bo im nogi nie wytrzymują i wtedy dopiero jest zabawa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!