Pani Edyto, proszę nie czytać tych idiotycznych komentarzy, współczuję sytuacji i życzę szybkiego wyjaśnienia sprawy.
Nie wiem dlaczego w ludziach jest tyle zawiści...ale to wszystko wraca...
Zdjęcia na Facebooku są zrobione po piątej a to ciekawe bo o tej porze jest ciemno to niech Pani właścicielka się określi o której były zrobione zdjęcia
Skoro, odpadła ramka od sprawcy wypadku, trzeba jechać do komisu i zobaczyc kto kupował auto z naszego regionu.
Jedna wielka ściema. A mi wczoraj w nocy urwali lusterka przy aucie i wybili przednią szybę
Może jestem złośliwy... ale tak się kończy, jak się nie wykupuje AC. Może nie jest to tania rzecz, ale skoro na się auto za kilkadziesiat tysięcy, to i te parę stow rocznie można wygrzebac.. Ja osobiście od zawsze opłacam pełen pakiet i jak zostawiam auto na parkingu, to nie martwię się o nic.
Przecież to ewidentnie widać że auto było walniete gdzie indziej a później postawione są kamery na przedszkolu i widać na pewno
Sprawcą na pewno się znajdzie. Współczuję debilnych komentarzy.
Jeżeli możecie pomóc to pomóżcie bo każdy z nas może mieć taką sytuację w życiu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!