Od poniedziałku godz 5 min 20 trzy tiry codziennie jeżdżą skracają sobie drogę od Sulejowa do Wolborskiej czy to normalne jechałem kilka razy za nimi.Gdzie Policja i będzie remont Sulejowskiej znowu?Czy o to chodzi?
18 ciężarówek w akcji? w godzinę tyle wjeżdża do Piotrkowa od strony Krakowskiego przedmieścia to chyba jakiś żart albo akcja pod publiczkę bo skuteczność raczej zerowa jeśli w całej akcji sprawdzili zaledwie kilkanaście ciężarówek
Powinni stanąć na ulicy Moryca mieli by 100% skuteczność tam notorycznie jeżdżą ciężarówki chociaz jak wszyscy wiedza jest tam zakaz!! Ale Policjanci wola stanąć i stac w krzakach i łapać a gdy tutaj jeżdżą wszyscy łamiąc przepisy to nikt tego NIE WIDZI bo tak najlepiej. A droga na Morycy woła o pomstę do nieba tylko i dziwie sie ze mieszkańcy powinni zablokowac ja do wyjazdu i od razu by sie skończyła ta samowolka!!
A co z wyremontowanymi drogami przez gminy dookoła miasta, tam nie ma nikogo, czują się bezkarnie.
Widziałem na Kopernika. Nawet myślałem, że wychodzi mnie zatrzymać, ale za mną jechala ciężarówka.
Na rondzie sulejowskim w Piotrkowie Tryb.
Łatanie dziury w budżecie trwa najłatwiej milicji okradać kierowców do tego bezkarnie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!