To są żarty rozmowa o bezpieczeństwie. Proszę przedstawić ile policjantów pracuje w posterunku w Wolborzu a ile jest wolnych miejsc.
O tym że na psiarni będzie internet to już były że trzy artykuły. Nawet kiedyś piekar z hukiem jakiegoś starego laptopa dawał
Nie wiem o co chodzi, mają ( bandyci) celniej strzelać czy efektywniej przerabiać broń ?
Ja wiem, że postrzelony przeżył, ale tak na logikę biorąc, to kiedy jeden bandzior zabija drugiego, to poziom bezpieczeństwa akurat WZRASTA, bo ubywa bandytów.
Brakuje tutaj podstawowej informacji: czy strzelający posiadał broń legalnie? Skoro informacji nie ma, to zapewne nie. Bandyta broń zawsze zdobędzie nielegalnie, a przed uczciwym człowiekiem, który chciałby ją mieć do samoobrony, obecny system piętrzy schody. A złego człowieka z bronią może powstrzymać tylko dobry człowiek z bronią. I zły jest to system, gdzie legalnie uzbrojona może być tylko policja, bo policji nigdy nie ma na miejscu, zawsze przyjeżdża dopiero po fakcie.
Juz dawno sie prosi komisariat w Moszczenicy bo niestety patrole szczegolnie letnim jest niestety troche niebezpiecznie zwlaszcza wieczorami
cyt. "Przedstawiciele gminy Moszczenica liczą na współpracę z funkcjonariuszami oraz oferują im szeroką pomoc" Nie przedstawiciele liczą na współpracę a mieszkańcy liczą na bezpieczeństwo...A policja zawsze dbała o bezpieczeństwo ....Jarosława" Łokietka z Warszawy.
Powinien być posterunek w Moszczenicy. Mam nadzieję że chłopaki sobie posiedzą, wielka mafia spod ABC w szczególności bracia A oraz bracia S. Bez pozdrowień dla tych pajaców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!