Jakby był inny komendant posterunku w wolborzu to na pewno by znalezli, a takto to nie znajda.
Jak nie potrafią ustalić sprawcy to usunąć na koszt urzędników gminy zrobią zrzutkę i tyle stać ich.
To tylko śmieci a robicie z tego szum jak by to miała do Piotrkowa przyjechać Maryla Rodowicz.
Kiedy wybuchła cała ta afera napisałem następujący komentarz - "jakby określił pewien burak w tym kraju oczywistą oczywistością jest to, że taką ilość odpadów może wyrzucić tylko firma zbierająca te odpady od osób fizycznych. Jasne jest również to, że ciężarówka która to przywiozła miała lewe blachy - więc milicja na pewno nie wykryje sprawcy." - i przewidziałem przyszłość. Proszę o oklaski.
Przecież wystarczyło poczekać i dzieci by posprzątały na akcji sprzątanie świata.
Nie chce mi się wierzyć, że w takiej olbrzymiej stercie śmieci nie znaleziono np. skrawka papieru z imieniem i nazwiskiem, czy adresu, lub faktury, paragonu?
Przecież podobno ktoś na fejsbuku zamieścił info że wie czyje to śmieci
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!