Manipulacje przy "twardych terminach wyborczych" w prawdziwym państwie demokratycznym na pewno by nie przeszła. A w Polsce ciągle się przy tym "pracuje". Może się to kiedyś dla kogoś skończyć....niestrawnością i sra....ką.
Łaskawi ci posłowie, bo zawsze to wpadnie trochę więcej grosza. A ile na tym dealu zarobią posłowie? Pytam z ciekawości.
To dobra decyzja bo za Pana rządów dostałam dobrą pracę i nie narzekam.
... doskonały pomysł. Pół roku za free. Ja bym jeszcze dorzucił po 500 zł. dla poszkodowanych.
.......... taki to ma szczęście! Jeszcze parę zdjęć na 50 lecie. Może parę podwyżek, wszystko można zgonić na inflację i jest git
stracony czas dla miasta ,szkoda że dłużej ,jeszcze sobie dadzą podwyzki i fajnie jest
Cyrk w mieście o 6 miesięcy dłużej. Z jednej strony podwyżka podatków, bo prąd drogi... a z drugiej strony auta elektryczne dla urzędu i autobusy elektryczne... Obietnice przebudowy głównych dróg od lat, a realnie przebudowa mniejszych "po kawałku". Szukanie na siłę atrakcji w Mediatece, którą omija 2/3 mieszkańców. Miliony wydawane na Mediatekę, a mieszkańcom wmawia się, że komunikacja miejska nie może być darmowa, bo miasta na to nie stać. Tylko deweloperzy zacierają rączki...
Same złe wieści, najpierw inflacja, teraz to, jakby to powiedział mój idol Zbyszek Stonoga "szkoda strzępić ry...ja"
przykra niespodzianka, będzie trzeba zmierzyć się z budżetem niemożliwym
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!