Nie wierzę. Przecieram oczy, czytam cztery razy i nie wierzę w to co czytam. Przewodnia Siła Narodu za całe utracone mienie dala tylko koce? A nie mogli chociaż dołożyć jeszcze skarpetek i majtek przynajmniej? Panie Antku, wstyd. Chociaż ten filuterny uśmieszek mówi wszystko. A ciepłe te koce?
Jak Antoni Macierewicz mówi że są przygotowywane duże pieniądze dla DPS-ów, to ja się pytam. Panie Antoni, czy to taka sama prawda jak z tymi helikopterami na polskim niebie i z tym raportem pańskiej komisji, za którą ja i wszyscy inni zapłacili mnóstwo pieniędzy.
Ciekawe, czy w Rawie, Tomaszowie też się lansowali, bo to po drodze z WWy do Piortkowa.
Pokażcie faktury imienne, że zakupiliście ze swoich pieniędzy. A jak nie macie, to znaczy że my wszyscy to zakupiliśmy, a wy to tylko przekazujecie.
Na plecach noszę zdjęcie Macierewicza, na piersiach Kaczyńskiego, gdzie ja nie byłem, czego nie widziałem i paskuda mnie nie dopadła, bo żaden robak nie zbliża się do mnie!? Maseczkę noszę tylko w sklepie, bo bez niej nie wejdę !?
Ile tych kocy przekazali? Kupili za swoje czy za nasze? Konkrety poproszę.
Jak się na komisję smoleńską z budżetu państwa wyprowadziło kilkanaście milionów to można pare koców bidocie kupić. Niech się cieszą i popierają!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!