ostatni gasi światło ? głosowałem na pis ,ale już nie zagłosuję ,ten pan był promotorem 5dla zwierząt ,to miało zaorać nasze rolnictwo ,rolnicy już mu /podziękowali/ gnojem przed biurem ,,,,ale to mało ,dodatkowo chcą szczepić dzieci ,niestety PIS to nie moja bajka -JUŻ
Hegeh ten to dopiero bedzie uciekal przed rolnikami z podkulonym ogonem
To bez znaczenia, kto będzie ministrem. Ministerstwo Rolnictwa jest tworem zupełnie ZBĘDNYM. Chłop nie musi mieć ministra, by siać, czy hodować. Chłop doskonale wie sam, jak to wszystko robić. Ministerstwo jedynie utrudnia, a poza tym marnotrawi publiczne pieniądze.
Niektórzy myślą, że im więcej ministerstw, tym "lepiej zarządzane" państwo. Naiwne to.
taki sam ja inni ,tylko będzie mu łatwiej bo pobudowali płot na dziki
Nie ma się co podniecać. Przecież wybrany z naszego regionu był marszałek sejmu,minister obrony, minister infrastruktury i pewnie jeszcze ktoś kogo pominąłem, a region nic na tym nie zyskał.
Który do tej pory z piotrkowskiego poseł był uczciwy wobec wyborców bo jak dla mnie to sami karierowicze aby nachapać sie jak najwięcej do własnej kieszeni a fałszywa pandemia w tym im pomaga
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!