Mogłeś sobie zrobić ten test zanim wylazłeś z domu do ludzi. Teraz ja mogę zrobić test, jak mi go zafundujesz. I jeszcze paru wioskom i urzędom.
Oj tam, covid! Gorszy jest wirus władzy. Skutecznie zaraża i nie potrzebuje do zarażenia bezpośredniego kontaktu. Jest nieuleczalny i powoduje cynizm, zakłamanie, butę, a często zidiocenie całego organizmu.
Znowu straszenie to było do przewidzenia po wyborach ,że rząd chce zniewolić społeczeństwo
Należy zrobić test wszystkim i wtedy okaże się , że prawie wszyscy są zarażeni . Nie wszyscy bo część już wyzdrowiała.
A ten najsłynniejszy poseł ziemi piotrkowskiej też już zrobił test?
Czyli pracownicy starostwa na kwarantanne! Skoro mieli kontakt z Klimszakiem.
a pan poseł był może na piątkowej imprezie emerytalnej u pana cubały? tam ponoć było 70 osób wójtowie, burmistrzowie gmin, dyrektorzy dps - ów, starostwo, to bardzo ważne z punktu widzenia petenta
A w Piotrkowie w emzetkach ludzie bez maseczek albo z maseczkami na brodach! Zazwyczaj zakładają je dopiero w emzetkach. Wchodzą bez nich.
Przestańcie juz nakręcać ludzi pseudo wirusem. Po decyzjach rządu widać jak on jes groziny nawet samn prezydwnt stwierdził że skoro ktos nie może nie lubi noe musi nosić maski
Ciekawe ile z tych testów jest wiarygodna bo jak narazie w 80 % to propaganda
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!