Spisek wszędzie spisek dybią na Polaka złe komuchy,kodowcy, peowcy i inni, ja nie mogę ale tłuki są wśród nas.Jednak jestem dumny, że jestem ,,gorszym sortem" a nie ,,jaśnie panem".
Wielkie zwycięstwo PISu i wodza Jarosława. Co tam Sobieski co rozbił Turków pod Wiedniem, co tam Jagiełło co rozbił Krzyżaków, co tam Piłsudzki co rozbił bolszewików. Wszystkich ich przyćmili bracia Kaczyńscy. Jeden rozbił samolot pod Smoleńskiem , a drugi rzucił właśnie Unię na kolana. Należy się miejsce na Wawelu i 1000 pomników!
Panie Telus lepiej być na kolanach niż na zbitym ryju z łapskiem w nocniku.
Polska to folwark, wielu dobrze odnajduje się w układze pan-chłop, mają to głeboko zakorzenione, z pokolenia na pokolenie.
Jeśli ktoś wypchnie Polskę z UE, to zrobią to do spółki Merkel z Tuskiem.
Czy ilustrację do artykułu wybierał pan poseł? Jeśli tak - gratuluję. Na temat Polski nioech się nie wypowiadają durnir, którzy nawet nie wiedzą, jak wygląda flaga naszego państwa.
Na wszelki wypadek wyjaśniam:
Flaga Polski jest prostokatna (bez wycięcia), i biało-czrwona (bez godła i innych elementów na białym, lub czerwonym tle). Na ilustracji mamy owszem, fragment flagi UE. A obok - BANDERĘ POLSKIEJ MARYNARKI WOJENNEJ. ( w tle chyba nawet widać jakieś olinowanie, być może z flagami sygnalizacyjnymi lub tzw "galę".
Tyle w sprawie zaufania do takich przekazów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!