panie posle nierobie. udziela sie pan tylko wtedy gdy nie wyjda wybory. jak by na chwile obecna PO opowiadalo by sie antyklerykalnie to pan pewnie by zawziecie bronil kosciola. ot cala wlasnie opozycja. robic cos odwrotnie co strona rzadzaca. bo wiadomo rzad zawsze bedzie cos ustalal przeciwko obywatela. a pan zawsze bedzie w opozycji. burnyś pan i bardzo slabiutki. idz pan na kartoflisko ratowac pewien marny klubik.
tez miałem taka nadzieje :) juz miałem sie pytac gdzie zlozyc podpis :D
100 % trafnie !!
Jeśli chcesz krytykować działanie posła Ostrowskiego to przyjdż do biura i dyskutój lub podaj swoje dane a nie krytykuj zanonimowo- każdy krytykant tak potrafi.Jak robi to się krytykuje. Jak nic nie robi /jak pozostali poslowie / to nic sie nie mówi.
Ludzie wyobraźcie sobie siebie samych w tym wieku! Kto z nas mając te lata będzie w stanie wydajnie pracować??? Przecież to CHORE!!!
Tylko że tacy fachowcy mają już gdzieś nasz kraj i wyjechali za granicę ponieważ w Polsce uczciwą pracą za te marne grosze jedynie garba na plecach dorobić się można ale Tusk twierdzi że Polska to zielona wyspa... Dla niego może tak ale dla zwykłego przeciętnego człowieka jest cierniami usłana...
hm moze pod innym katem ze coraz wiecej terenów zarasta roslinnoscia bo nikt nie chce zainwestowac:P wtedy moze miec racje :)
nawet nie wtym rzecz tylko bardziej w kwestii kto bedzie chciał nas tak długo zatrudniac??
A tak konkretnie: myśleliście, że w jakiej sprawie? Może mógłbym pomóc?
Co wy znów knujecie z tym Palikotem.Myślę ,że tak naprawdę to nie chodzi wam o wiek tylko słupki poparcia.Ale w sumie cieszy mnie to ,że poseł jest aktywny w słusznej sprawie.Wolałbym referendum o odwołanie tego rządu , bo on wprowadził ten wiek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!