Ciekawe jak poseł Ostrowski nie zostanie posłem na kolejną kadencję to czy Chojniak, prezydent Chojniak da mu funkcję w miastowych instytucjach czy może ktoś z województwa, z urzędu wojewody albo z sejmiku czy może Cubała, starosta Cubała wrzucą go na odpowiedzialną linię i na bazie.
Rzecz nie szła o charakter imprezy tylko o jej wymowę - organizowanie jej 22 lipca w dodatku jako święta odrodzenia jest po prostu niesmaczne.
maddox podpisuje się po Toba- i zdecydowanie płakać, że mamy takich ludzi w mieście ( mowa o wpisach) . Ale już nie chce poruszać tego tematu, zaraz wkroczy Marcin M napisze coś, o czym w ogóle nie ma pojęcia, przecież on siedzi 24h przy komputerze :))) tego studenta nikt nie przebije
Widać, że pan Marcin fajną robi reklamę klubowi Insomnia, za darmoche... tylko się cieszyć
Ta impreza też jest nieaktualna, ale dziękujemy za wiarygodne wytłumaczenie:)
http://www.epiotrkow.pl/news/Jazzowe-trio-zagra-specjalnie-dla-Piotrkowa,7807
Marcin zwykły student o małym rozumku, widać, że masz wakacje i tylko portale Ci w głowie, odpuść już sobie swoje komentarze poczytaj sobie książeczkę. Albo powiedz gdzie mieszkasz to zajrzę do Ciebie i dam ci jakiej inne zajęcie niż komputer, podszkolisz się przez wakacje
A ja im się nie dziwię, że usunęli ten artykuł i komentarze pod nim. Sam nie wiem czy bardziej się śmiać czy płakać, że pod artykułem o zwyczajnej tematycznej imprezie komuś się chciało robić tyle pseudo-patriotycznego szumu. Ten temat chyba by w życiu nie umarł...
"SLD na pewno nie ma tak dużych środków finansowych" - gdyby nie wydawała pieniędzy na gloryfikowanie totalitaryzmu 22 lipca to SLD na pewno miałoby fundusze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!