metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)27.06.2011 14:18

Czas na nową jakość!!! Dość mam tych Ostrowskich, Bujaków, Maciarewiczów i Radziszewskiej!! Du.y do ław poselskich się im przykleiły. A do roboty!!!!!

Komentarz był edytowany przez autora: 27.06.2011 14:19

00

wyborca ~wyborca (Gość)27.06.2011 14:42

A ja nie pójdę na wybory. Nie chcę się przyłączać do pogrzebu. Rządy PO+SLD+PSL to śmierć demokracji. Gdybym miał pewność, że PiS wygra wybory i będzie miał w sejmie większość top bym poszedł. Atakują Rydzyka za to, że im powiedział prawdę. A prawda w oczy kole. Idźcie sobie i głosujcie na ich diety pose3lskie po kilkanaście tys. złotych i ministerialne pensje prze 4 lata. A wy będziecie zawsze okłamywani bo wejdą w koalicję z waszymi wrogami żeby tylko mieć większość parlamentarną. Przykład: Piotrków. radny Brylski zapowiada koalicję SLD + RdP. Dziękuję wysiadam z tego pociągu. Wolę na pieszo. Popieram 97-300. Stop Komunie.

00

luzik ~luzik (Gość)27.06.2011 15:44

Kochani, absolutnie nie łączcie tego wpisu z moją oceną jakichkolwiek KONKRETNYCH kandydatów, tym bardziej P. Ostrowskiego albo innego wymienionego tu człowieka z SLD.
Swój wpis będę systematycznie powtarzał przy informacjach dotyczących list innych partyjek i kanapek, np. PO, PiS, PSL, Samoobrony, KPEiR i co tam jeszcze się garnie do koryta.
Tępy jak osioł,
Głupszy niż ciele.
Wystarczy by w sejmie
zrobić karierę
.[/b]
Obrońcy zwierząt też niech się nie burzą.

00

97-300 97-300ranga28.06.2011 17:34

W szkole jedynka to pała?

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)28.06.2011 20:05

"MARKPIO" napisał(a):
Czas na nową jakość!!! Dość mam tych Ostrowskich, Bujaków, Maciarewiczów i Radziszewskiej!!

Popieram. Bez względu na jaką partię oddamy swój głos w wyborach proponuję, aby nie wybierać największych miernot i nie głosować na 1.

00

Czerwoni... ~Czerwoni... (Gość)29.06.2011 09:15

Niech żyje komuna :)

00

J23 ~J23 (Gość)29.06.2011 10:57

A gdzie Halina Molka ?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat