Wiadomo przecież, że chodzi tutaj o prywatne porachunki (Dzwonnik-Chojniak). Szkoda tylko, że przy okazji ucierpi młodzież.
a w tv piotrków powiedzieli, że to wina klubu. Czyli władza jest ok. No to dajcie spokój prezydentowi
trzeba ich rozliczyć ze swej działalności
zabrałby komornik czemu obwinia się miasto za upadłość concordii??czyżby obecny zarząd robił za wielbłada i brał na swój garb grzechy byłych członków i byłego prezesa ,zrzucając winę na władze miasta.??????????A gdzie byli wcześniej ci populiści co teraz chcą bronić concordii i twierdzą że miasto jest be. W czyim interesie jest robienie sobie reklamy.?
ślizgając się na na g....lodzie
Szczerze w życiu na tym stadionie nie byłem i jakoś mi go nie szkoda. Jeśli zabiorą pieniądze concordi a za nie naprawią drogi w Piotrkowie to się z tym zgodzę, a jak któryś kupi sobie jakieś auto to wole już tą concordie i taki nic nie ma z tego miasto i mieszkańcy.
a ja mam w głębokim poważaniu wszelkie ruchy poparcia. przyjdźcie na stadion - to będzie Wasz głos w kwestii czy Concordia ma istnieć czy nie. dla niezapoznanych z tematem średnia kibiców, która zwykle wynosi w ostatnich latach 20-50 kibiców podniosła się dzięki kibicom z Moszczenicy i Tomaszowa
słyszałem w UM, że dotacja dla Concordii nie została cofnięta a wstrzymana, żeby nie wpadła w ręce komornikowi. Wtedy jest możliwe, że zamiast na zaległości płatnicze kasa pójdzie na sport. Załatwcie działacze sprawę z komornikiem a kasę dostaniecie- a tak robicie z tego sprawę najwyższej wagi choć taką nie jest!
W telewizji dużo rzeczy mówią, np. że 11.09.2001 w Pentagon uderzył samolot, tylko, że żadnych pozostałości tego samolotu nie odnaleziono.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!