metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
czes ~czes (Gość)08.12.2012 18:21

kolejna gwiazda udziela się w WSH, patrząc na salę to dla niektórych chyba udział za karę...

00

smutny ~smutny (Gość)08.12.2012 19:50

byłem i słyszałem ciotki rewolucji, ale gość mówił do rzeczy a w każdym razie do młodych, których było wiele !!!

00

bodzio bodzioranga08.12.2012 20:01

>>Ale - uwaga - nadchodzi ratunek! Oto już jutro kolejny "mesjasz" objawi swe ozdrowieńcze wizje dla kraju. W auli Wyższej Szkoły Handlowej poseł SLD Grzegorz Napieralski wygłosi wykład otwarty pt. "Czy Polska może być Singapurem?" Tym samym dołączy on do Wałęsy, który wieszczył nad Wisłą drugą Japonię i do Tuska, któremu marzyła się druga Irlandia. Trójca Proroków, cholera...<<
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1644393,bez-sciemniania-oskubac-kure-z-pior-a-potem-ja-udusic,id,t.html#plus

00

jowita ~jowita (Gość)08.12.2012 20:23

"bizon" napisał(a):
Każdy to wie kto tam pracował, a kierownik przed inwentaryzacja nalewa wody do butelek żeby było ok

"bizon" napisał(a):
W sulimarze jak sie piwo przeterminuje to sie nakleja nowe etykiety i jest okej.

Bizon, ale to nie jest wątek o Sulimarze, tylko o Napieralskim.

00

jowita ~jowita (Gość)08.12.2012 20:24

"bizon" napisał(a):
Pokasowali komentarze które bolą prezesa, teraz bede walił z grubej rury

Bizon, ale piszesz nie w tym wątku: to jest o Napieralskim!

00

chiński fotograf chiński fotografranga08.12.2012 20:40

Szanowna Pani dr Anna Markiewicz - Szöke LL.M., dziekan Wydziału Nauk Społecznych!
Czy uczelnia wyższa to już nie jest teraz bastion apolityczności i nieangażowania się po którejkolwiek ze stron?
Czy nikt Pani nie powiedział, że dziekanowi nie wolno prowadzić takiego spotkania? No, chyba, że ma Pani komusze sympatie, ale w takim razie, należało sobie takie spotkanie w domu zorganizować. I nic nie ma do rzeczy, że ta uczelenka jest prywatna. Ale na prawach szkoły publicznej jest.

10

WP ~WP (Gość)08.12.2012 20:48

Oo lewakow sie zaprasza? Zdelegalizować SLD!!!

00

Doker ~Doker (Gość)08.12.2012 21:11

Jaka uczelnia, taki gość z wykładem. Żałosne.

00

bistro bistroranga08.12.2012 21:17

A dla mnie żałosny jest ten, który tutaj opublikował tę informację. Na jakiej to zasadzie użyto w informacji wielkich liter rozpoczynających takie wyrazy, jak:
dziekan
gość
poseł
uczelnia
wykładowca

Zupełnie was pogięło w tym epiotrkowie.

00

ankieter ~ankieter (Gość)08.12.2012 22:03

jak się nie ma nic do roboty jako poseł to się jezdzi na chałturki.Czy uważacie,że tak za darmochę przyjechał ze swoimi mądrościami? a głupi naród słucha, słucha, słucha,i dalej głupi !!!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat