Przez wrodzoną przekorę zapytam pana Lorka, czy to było kilkadziesiąt słoików po jednym kilogramie miodu, czy po trzysta gramów miodu, a może jeszcze mniej. Piękny gest, ale różnica zasadnicza. Panie Lorek, jest taka przypowieść w Bibli. Jeżeli dajesz komuś jałmużnę, niech lewa ręka nie wie, co robi prawa ręka. Nie bądż jak ci obłudnicy, którzy głoszą o tym na prawo i na lewo.
Poseł Lorek - człowiek na właściwym miejscu. Życzę zdrowia i dalszego pełnienia służby na zaszczytnym miejscu
Brawo ! Fajne fotki a i artykuł musiał być. Typowe pisowskie zagranie.
Ja już nie raz przekazałem żywność do widziałem ręki i dało się to zrobić bez dziennikarzy i reporterów
Ha ha ludzki pan. Mini miodziki .
Macierewicz dal kocyki.
A Lorek miodziki i maseczki bez atestu od premiera. Ludzki pan.
Przez wrodzoną przekorę zapytam pana Lorka, czy to było kilkadziesiąt słoików po jednym kilogramie miodu, czy po trzysta gramów miodu, a może jeszcze mniej. Piękny gest, ale różnica zasadnicza. Panie Lorek, jest taka przypowieść w Bibli. Jeżeli dajesz komuś jałmużnę, niech lewa ręka nie wie, co robi prawa ręka. Nie bądż jak ci obłudnicy, którzy głoszą o tym na prawo i na lewo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!