Czterdzieści drzew wycieli w Piotrkowie to larum a tu nasz poseł chce nam nową gigantyczną wytwórnię smogu zafundować pod bokiem, którego nie zlikwiduje nawet 100 milionów nowych drzew nie wiem czy ja śnię, że żyje krainie absurdu i głupoty do n tej potęgi i to w XXI wieku, może mi to ktoś wyjaśni, bo mi brak słów nad popisami posła.
A ja tak z ciekawości się spytam: czy te posły to nie dostają pieniędzy na biura poselskie? Bo ciągle "konferencje prasowe" na dworze robią ...
A gdzie obiecany remont krajowej 91, gdzie obwodnicę Kamieńska i Rozprzy?
Nic nie pomógł Pan poseł.
Bardzo Pana lubię. Wspaniałe pomysły: możemy odbudować galaktyczną potegę PKS-u. Przecież, to że połączenie jest nierentowne nie wynika z ekonomi tylko przez tuska. Możemy przywrócić świetność sklepów społem z "wydzieloną" konieczną półką "regionalne frykasy". Panie, więcej pomysłów... więcej!
"zaapelował by skrupulatnie rozliczać polityków z ich działalności na rzecz społeczności lokalnych" Co zrobił Antonii Macierewicz na rzecz Piotrkowa i okolic ??? Hmmm. NIC !
Łapka w górę, buzia w kubeł. Takie oto podsumowanie dokonań na niwie poselskiej...
Lolek TY nie rozbija PiSu z grupa trzymająca władze w mieście. Grasz z nimi na swoją korzyść.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!