Kompromitacja, żenada, dno, muł i wodorosty. Popieram twoje zdanie, jak i ocenę wuwuzeli. To jest taki pan NIKT. Za brak szacunku dla ludzi, którym się rzekomo jako radny czy teraz poseł służy, uważam tę jego polszczyznę. Ponad 20 lat w Polsce od przyjazdu z Afryki i tak skandalicznie mówić po polsku? Świadczy to jedynie o tym, że nie przyłożył się do nauki naszego języka. Dyskwalifikuje go to zupełnie jako "polityka". A także, jako mówcę. Kompromitacja - zarówno posła, jak i tych, którzy go tu chyba tylko w ramach egzotycznych atrakcji zaprosili. Chyba, że chodziło o ośmieszenie go. W takim razie - udało się. WSH też raczej powinna baczniej przyglądać się, komu wynajmuje salę. W końcu są to mury uczelni, a nie cyrk czy burdel.
Piotrkowskie piekiełko- zniszczyc ,upokorzyc, wysmiac. Gratulacje, niech żyją malutccy kryjący się za swoimi psedo.
Piotrków rasistowskim miastem? No... takiej promocji miasta jeszcze mieszkańcy nie trenowali (przynajmniej od czsu II wojny). Do "Bykom stop!" zbuduj człowieku wielki mur wokół miasta, wyłącz internet, tv, radio telefony. Nie dopuszczaj żadnych wizyt, żadnych spotkań. Piętnuj każdy przejaw swobodnej myśli. Zapytaj mieszkańców czy chcieli by żyć w izolacji. AAAA dyktuj jeszcze każdemu z kim może się spotkać, a z kim nie. Mam jeszcze pytanie czy poza osobami o innym kolorze skóry, poza obcokrajowcami będziesz dyskryminował ze względu na płeć, kolor włosów, wzrost, niepełnosprawnoiść czy jeszcze coś. Może powiesz bo jak się nie wpiszę w twój model to zacznę się pakować? Jesteś krytykantem bez żadnej refleksji, a kultury osobistej nie masz za grosz. Nawet nie wiem po co ci odpowiadam bo raczej na twoją refleksję nie liczę.
A oprócz fali niepohamowanych emocji może jakieś argumenty? Kontrargumenty? Jakieś fakty przeciwko faktom? Ja przyłączam się do chóru krytyków. Ten poseł, to przemyślnie ustawiony cwaniak. Przykład, jak można żyć, nic nie robiąc. Chyba, że jeżdżenie po prowincji i dukanie dyrdymałów to praca.
Ponad 20 lat w Polsce od przyjazdu z Afryki i tak skandalicznie mówić po polsku?
Jeśli zwracasz uwagę obcokrajowcowi, że nie dość doskonale opanował twój język ojczysty, warto w tym samym tekście nie popełniać błędów składniowych i gramatycznych. Ortografia to nie wszystko, zwłaszcza kiedy ma się taki login. Jeśli stawiasz zarzuty nieuctwa, to sam powinieneś być bezbłędny, bo w przeciwnym razie-kompromitacja.
Tyle szowinizmu i chamstwa w jednym wątku nie zdarzyło się na tym forum od czasu, kiedy właściciel konia łazienkowego, opisywał swoje pragnienia dotyczące seksu z piętnastolatką.
Wskaż przykłady tej dyskryminacji.
Wskaż przykłady tego braku kultury.
Wskaż przykłady tych błędów składniowych i gramatycznych. Bo w przytoczonym zdaniu "Ponad 20 lat w Polsce od przyjazdu z Afryki i tak skandalicznie mówić po polsku?" takowych nie ma.
Wskaż przykłady tych błędów i tej kompromitacji.
Wskaż przykłady tego szowinizmu i chamstwa w tym wątku.
Wskaż przykłady szowinizmu i chamstwa w wątku, w którym Al Bundy pisał o koniu łazienkowym.
PS Zdecyduj, czy jesteś babą, czy piękną niedzielą. I postudiuj zasady stosowania znaków przestankowych w zdaniu.
Wizję szklanych domów roztacza przed swoim synem, w powieści pt. Przedwiośnie Stefana Żeromskiego, bohater powieści Seweryn Baryka:
Z olbrzymiej masy płynnej wyciąga się gotowe belki, tafle, kliny, zworniki, odlane, a raczej ulane według danego architektonicznego planu. Cały szklany parterowy dom, ze ścianami ściśle dopasowanymi z belek, które się składa na wieniec, a spaja w ciągu godziny, z podłogą, sufitem i dachem z tafel – oddaje nabywcy gotowe. (...) Gorąca woda w zimie idzie dokoła ścian, wewnątrz belek, obiegając każdy pokój. Pod sufitem pracują szklane wentylatory normujące pożądane ciepło i wprowadzające do wnętrza zawsze świeże powietrze. (...) Tymi samymi wewnętrznymi rurami idzie w lecie woda zimna obiegająca każdy pokój. Woda ochładza ściany (...). Tąż wodą zmywa się stale szklane podłogi (...).
Przedwiośnie, Stefan Żeromski,
Godson pragnie budować szklane domy!!!!
http://sklave.manifo.com/
Dla ciebie jestem piękną babą w niedzielę
Zabieram się za studiowanie zasad bo rozumiem że ty też walczysz z bykami
Za taką składnię powinieneś się rzucić bykiem do chińskiego wywoływacza zdjęć
Na pozostałe prośby o wskazanie odsyłam do słowników i leksykonów one odkrywają znaczenie słów
Niestety nie mam wielkiej nadziei że zrozumiesz znaczenia tych słów
Zwątpienie moje bierze się z tego że post chama od konia zrozumiałeś jako opis konia a to był przecież opis jego zwyrodniałych chuci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!