Dziemdziora, Kacperek i Mazur obok siebie podczas festiwalu Kapel Podwórkowych w amfiteatrze miejskim w minioną niedzielę. rzucanie cukierkami krówkami w kierunku widowni przez lidera Fakirów było pomysłem śmiechu wartym.
Pasowali do siebie jak kwiatek do kożucha.
O ile w 80 i 90 tych latach można było się szybko przefarbować o tyle dziś w dobie internetu w kieszeni jest to już niemożliwe.
Tekst o straszeniu PISem już nieaktualny.Zmień pan panie pośle śpiewkę.SLD miało u ludzi duży kredyt zaufania i na tychże ludzi się wypięli oddając się nieróbstwu,przekrętom..Zupełnie jak PO.Nie da się drwić z Polaków cały czas i straszyć czymś co nie istnieje.Sami macie na sumieniu tyle że wami straszyć trzeba.
Artur ostrowski spoko gość i ja go widzę jako prezydenta Piotrkowa a nie wiceprezydenta :)
http://www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/posel.xsp?id=277
jak się nie dostanie na posła- zawsze może powrócić do Edukacji- Jako Nauczyciel Historii- ale tej sprzed roku 1989
Piotrków to bardzo bogate miasto,prezydent i trzech zastępców,ja pier...... ręce opadają!!!
Ja też nie dostanę się do sejmu. I to nie tylko "może" ale wręcz "na pewno". Czy w tej sytuacji też mógłbym zostać wiceprezydentem Piotrkowa? Co na to nasz miłościwie panujący Pobożny Prezydent? Wszak tych dwóch obecnych już się nawiceprezydentowało - czas na zmiany! ;)
Zgodnie ze światopoglądem, poseł Ostrowski byłby Lewym Wiceprezydentem, a ja Prawym Wiceprezydentem. ;)
Podejrzewam, że pan poseł cechuje się niską pobożnością, a u mnie jest ona wręcz zerowa - na szczęście pobożność miłościwie panującego by to zrekompensowała i wszystko byłoby w równowadze.
Wymagań finansowych wygórowanych nie mam - zadowolę się tym, co dadzą. ;)
Oj Panie Pośle... Nie trzeba mieć słowa "lewica" w nazwie, by być partią lewicową, a PiS właśnie taką partią jest. I to gospodarczo nawet na lewo od Waszej... Dlatego Wam odebrał elektorat. Ale nad tym akurat nie ubolewam. Przepychanki między lewakami mnie nie interesują.
Jak już się człowiek przyzwyczaił do posłowania, to ciężko mu sobie wyobrazić życie już bez tych diet i przywilejów, oj ciężko...
;)
A jak Artur widzi współpracę z piotrkowskimi parafiami jako zastępca Chojniaka?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!