metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)15.11.2011 08:17

"F2q" napisał(a):
bez pierdyliarda elektronicznych bajerów.

fakt. ale to tyczy sie wszytskich marek w kwesti elektroniki. generalnie im nowsze auto tym paradoksalnie gorsze :P

00

Biork ~Biork (Gość)15.11.2011 10:11

BMW i wszystko jasne!!

00

CockS CockSranga15.11.2011 12:24

nie wiem czemu ale to juz kolejne zdarzenie tego typu z udziałem BMW, ostatnio było coś gdzieś że łepek potrącił ludzi, teraz cos takiego no fajnie. Co te auta mają w sobie...

00

kocia kociaranga15.11.2011 13:51

BMW asz ten zwierzęcy magnetyzm po co uciekał

00

szczawik szczawikranga15.11.2011 13:59

"CockS" napisał(a):
nie wiem czemu ale to juz kolejne zdarzenie tego typu z udziałem BMW, ostatnio było coś gdzieś że łepek potrącił ludzi, teraz cos takiego no fajnie. Co te auta mają w sobie...

w Poznaniu bylo o idiocie, ktory nie opanowal auta i wpadl w poslizg robiac masakre na chodniku.

00

zet ~zet (Gość)15.11.2011 15:39

"szczawik" napisał(a):
w Poznaniu bylo o idiocie, ktory nie opanowal auta i wpadl w poslizg robiac masakre na chodniku.

a tutaj jest o idiocie ktory tez nie opanował auta ale miał fart ze nikt nie szedł akurat

00

powiernik ~powiernik (Gość)15.11.2011 20:32

dlatego też powinno się wprowadzić całkowity zakaz ruchu pojazdów po Starym Mieście, również na Pl. Czarnieckiego.

00

Aman Amanranga19.11.2011 21:25

"powiernik" napisał(a):
dlatego też powinno się wprowadzić całkowity zakaz ruchu pojazdów po Starym Mieście, również na Pl. Czarnieckiego.

Przecież co go dopiero odremontowali. Kasa musi się zwrócić.

00

Gosc ~Gosc (Gość)21.11.2011 20:16

BMW - "Brak Mózgu Właścielowi" to co w naszym kraju powinno znaczyć logo tej marki

00

lukch ~lukch (Gość)21.11.2011 22:02

"CockS" napisał(a):

I kolejny setny raz go wyklepią i sprzedadzą znowu parę tysięcy taniej i za jakiś czas ta sama sztuka znowu coś zmaluje.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat