Wycinają drzewa i jednocześnie kupują czujniki smogu! Brawo! Nagroda za pomysł na gospodarność!
Drzewa drzewami, a kiedy w końcu się za naprawę dziurawych ulic wezmą.
Makabra komu to przeszkadzało,stare drzewa też są potrzebne to był cały urok tej ulicy.
Dlaczego nie posadzą kasztanowców? Z tym zawsze była kojarzona Cmentarna!!!
Na Prusa wytną drzewa.
To dopiero czujniki smogu będą szaleć.
A za jakiś czas posadzą nowe drzewa, bo skażenie powietrza będzie duże.
I ktoś może dostanie nagrodę za pomysłowość i ratowanie środowiska.
Jak w filmie - tylko zamiast przestawienia jeziora będzie zasadzenie nowych drzew....
Na Prusa wytną drzewa.
To dopiero czujniki smogu będą szaleć.
A za jakiś czas posadzą nowe drzewa, bo skażenie powietrza będzie duże.
I ktoś może dostanie nagrodę za pomysłowość i ratowanie środowiska.
Jak w filmie - tylko zamiast przestawienia jeziora będzie zasadzenie nowych drzew....
Jestem rodowitą Piotrkowianka . Mam już swoje lata i serce mnie boli , gdy patrzę co zrobiono z tą piękną aleja. Już nawet nie lubię tamtędy chodzić. Niech mi nie mówią, że drzewa były stare i zagrażały ludziom. Które były to były, ale jeśli ktoś się przejdzie Alejami, to zobaczy że wiele pni to pozostałość po zdrowych i nie starych drzewach. Posadzenie tam klonów czy głogów to już nie będzie to samo. Kasztanowce dawały latem chłód i cień, który dla wielu starszych ludzi, którzy tamtędy chodzą na cmentarz był wprost zbawienny, a teraz zafundowano im ,, pustynię,,. Płakać się chce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!