To nie człowiek to bydle omyłkowo nazywane człowiekiem.Współczuje jego rodzinie ,że z takim prostakiem muszą mieszkać.Straszne musiał mieć dziecinstwo skoro go miłości nie nauczyli.
Ja też mam takiego kota podrzutka i psa co też był na wakacjach. Takich pseudo ludzi po potężnej chłoście przywiązać w lesie z gołym zadkiem i już
Mojego kociaka wyrzucono z samochodu na ulice piotrkowa miał 4 tygodnie przyszedł właśnie na mój taras dziś jest z nami prawie trzy lata kochamy go a on nas i nie chce myśleć co by było gdyby nie zboczył do mojego ogródka co by się z nim stało
Lepiej pomagać zwierzętom niz człowiekowi,zwierze sie w prxyszłości odwdzięczy miloscia...
Dokładnie bo człowiekowi nie chcą pomagać a zwykły kot ma pomoc od ręki. Karetka często odmawia przyjazdu do chorego. Więc na co idą nasze składki? Pytam się!
Ja to bym karała takich pozbawionych sumienia dwoma karami: solidną karą grzywny i publiczną chłostą na goły zadatek, przywiązany do pala w Rynku Trybunalskim.
Klka miesiecy temu, we Wlodzimierzowie, okazalo sie ze sasiedzi, powiesili na mojej furtce w pudelku kocieta jeszcze karmione przez kocice.Byla policja, zupelnie bez reakcji.Wobec tego wykarmilysmy i znalazlysmy im domki. W ten sposob sasiedzi pozbyli sie kosztow. A przeciez jest wiele sposobow by zachowac sie jak czlowiek.Wystarczyloby zeby nie bylo nikogo w domu przez dobe, kotki na pewno by nie przezyly. Patologia w stosunku do zwierzat przeraza.
Wystarczy zakaz trzymania kotów w blokach, zakaz robienia z mieszkań klatek i nie będzie wyrzucania i wywożenia kotów.
Jesteśmy tacy wierzący i tak praktykujący ale szanować braci mniejszych to już nie gdzie współczucie miłosierdzie i szacunek dla tego co stworzone przez Boga - tylko na pokaz modlitwa chodzenie do kościoła bieganie z różańcem a pomoc bezbronnym? To niewygodne
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!