Na szczekanicy nie ma prądu ;( Ktoś coś może wie kiedy usuną awarię, bo nr alarmowy jest nieczynny i nie można uzyskać informacji.
Na osiedlu "Szczekanica" nie ma prądu i ja to rozumiem, bo warunki atmosferyczne wieczorem były nie ciekawe i mogło zerwać jakieś linie. Ale nie rozumiem dlaczego nie mogę dodzwonić się od ponad 2 godzin na 991, żeby uzyskać jakąkolwiek informację co się stało i kiedy planują ją usunąć. Dodam jeszcze, że automat z informacją również nie działa!
O awarii nie można nic się dowiedzieć bo to są poufne informacje jakieś RoDo:-), ale proszę pamiętać o zapłacie rachunku. Oceniając różne podmioty to zakład energetyczny to chyba najsłabiej reagująca instytucja. Chyba nawet drogowcy zima szybciej reagują na zasypane drogi.
Czy ktoś zajmie się temat walenie w uja durni z zakładu energetycznego i wyłączania, blokowania nie odbieranie telefonu alarmowego 991. Kpina. Teraz ja będę mógł protestować i nie płacić rachunku by tuczniki mogły się tuczyc.
Lekki wiatr i ulica mazowiecka bez prądu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!