metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)21.06.2018 21:51

Na szczekanicy nie ma prądu ;( Ktoś coś może wie kiedy usuną awarię, bo nr alarmowy jest nieczynny i nie można uzyskać informacji.

70

efaff ~efaff (Gość)21.06.2018 22:01

oj tam budka metalowa, tojtoj sie przewrócił

32

gość gośćranga21.06.2018 22:56

Na osiedlu "Szczekanica" nie ma prądu i ja to rozumiem, bo warunki atmosferyczne wieczorem były nie ciekawe i mogło zerwać jakieś linie. Ale nie rozumiem dlaczego nie mogę dodzwonić się od ponad 2 godzin na 991, żeby uzyskać jakąkolwiek informację co się stało i kiedy planują ją usunąć. Dodam jeszcze, że automat z informacją również nie działa!

70

gość ~gość (Gość)22.06.2018 00:32

O awarii nie można nic się dowiedzieć bo to są poufne informacje jakieś RoDo:-), ale proszę pamiętać o zapłacie rachunku. Oceniając różne podmioty to zakład energetyczny to chyba najsłabiej reagująca instytucja. Chyba nawet drogowcy zima szybciej reagują na zasypane drogi.

81

gość ~gość (Gość)22.06.2018 08:02

Czy ktoś zajmie się temat walenie w uja durni z zakładu energetycznego i wyłączania, blokowania nie odbieranie telefonu alarmowego 991. Kpina. Teraz ja będę mógł protestować i nie płacić rachunku by tuczniki mogły się tuczyc.
Lekki wiatr i ulica mazowiecka bez prądu.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat