Ja nadal czekam na odświeżenie portalu dodania mu nowego blasku, zwłaszcza w module komentarzy (to już nie jest XX wiek, a tak ten moduł wygląda). Poprawcie forum, dajcie jakieś nowe szaty bo tak to niby są odwiedziny na portalu ale ogólnie to nie rzuca swoim wyglądem i funkcjonalnością na kolana.
Niemniej gratuluję 3 latek w sieci :)
i częściej chce się czytać komentarze niż wiadomości
Żeby były ciekawe komentarze, muszą być ciekawe newsy, BLEKI.
Ale to też trzeba skumać...
Klet - wydaje mi się, że system komentarzy nie jest aż taki zły, racja przydało by się drzewko odpowiedzi do konkretnego komentarza, ale na to potrzeba już dużych przeróbek systemu.
Większe zmiany w systemie i jego modyfikacja planowana jest na wakacje, bo wtedy mam więcej czasu :)
P.S Pamiętam o galerii!!
Wszystkiego najlepszego i 100 lat wszystkim zaangażowanym w powstanie, utrzymanie i zmiany na portalu ePiotrkow.pl :)
Jest jeszcze jedna zaleta.
Nie ma tych okropnych reklam.
Proszę przejrzeć rp, onet, wp itp. Ileż tam tego wszystkiego. Na portalu epiotrkow reklam jest wyjątkowo mało. Człowiek nie musi się zastanawiać, który krzyżyk co zamyka i może skoncentrować się na czytaniu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!