Na szczęście w naszym regionie nie ma proepidemistów z konferencji.
Jeżeli sądzicie, że Bóg was nie rozliczy z tych łgarstw i tej sprzedajności, to się bardzo mylicie.
Piękny szpital na narodowym to tam wszystkich posłów jednorazowo mogą zaszczepić przed kamerami, ba nawet z całymi rodzinami wszak to przecież politycy to nasz skarb NARODOWY i musimy o nich dbać. Tyle mają przywilejów i ciągle im mało to i ten przywilej im się należy.
Jak zwykle jak coś przeciwko Polakom to wielka 4 zawsze rasia w rąsie
Co lepsze cytaty:
"Jeśli chodzi o mnie to ja jestem ozdrowieńcem, więc tak naprawdę nie muszę się szczepić, ale to zrobię m.in. po to, żeby dać świadectwo i żeby pokazać, że szczepimy się nie tylko dla dobra swojego, a może nawet przede wszystkim robimy to dla innych. Nie będziemy wtedy zarażać i roznosić dalej choroby."
"Zresztą we wrześniu zaszczepiłam się dodatkowo na pneumokoki. Ja uważam, że trzeba się szczepić, nie tylko przez wzgląd na własne zdrowie, ale też z odpowiedzialności o innych ludzi, a zwłaszcza osoby starsze."
"Ja nie mam żadnych wątpliwości, że to jest ratunek dal naszej cywilizacji przed śmiercią (...) Ja opieram się na nauce. Medycynie i opiniach lekarzy, którzy uważają, że szczepionka jest bezpieczna, przebadana i jej skład nie budzi żadnych wątpliwości."
No cóż, spuśćmy zasłonę miłosierdzia na mądrość naszych "wybrańców narodu". Nie będę się nad nimi pastwił wypunktowując metodycznie te durnoty. Gratuluję panu Klimczakowi, który "popłynął" najbardziej...
Cóż, państwo posłowie są oczywiście ludźmi dorosłymi i mają prawo się szczepić. Tylko ta nachalna agitacja oparta na emocjach budzi we mnie niesmak.
Takiej epidemii nie było jeszcze w historii, by ludzie bardziej się bali szczepionki niż samego wirusa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!