metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja pływak ~ja pływak (Gość)08.06.2015 16:34

gość21 dupsko to Ty raczej wozisz kłusując pewnie po zalewie. A Policja jak wszędzie jest potrzebna i na wodzie. Tylko pewnie Ty za coś na wodzie zostałeś ukarany i teraz wielce gnębiony jesteś pajacu

55

Der ~Der (Gość)08.06.2015 19:23

Dziwna filozofia dodatkowa kasa za obowiązki w ramach pensji.To może dodatkowo płacić lekarzom i nauczycelom za przychodzenie do pracy.

62

..... ~..... (Gość)08.06.2015 14:32

5 policjantów na cały zalew to "bardzo dużo " biorąc pod uwagę powierzchnię zalewu i ukształtowanie linij brzegowej :D już to widzę jak panowie funkcjonariusze pokonają trase patrolową pieszo od Bronisławowa do np Barkowic ......

81

Bil ~Bil (Gość)09.06.2015 10:31

Czyli jednym słowem impreza dla dzieci się udała i super.
http://www.sulejow.pl/asp/pl_start.asp?typ=13&menu=12&sub=210&dzialy=12&akcja=artykul&artykul=3400

22

mieszko I ~mieszko I (Gość)09.06.2015 22:54

Szczyt G7 to przy tym spotkaniu to mały pikus

30

gość21 ~gość21 (Gość)08.06.2015 13:32

Lokalne gminy powinny zajac sie zagospodarowaniem brzegów do celów turystycznych i odpowiednio je wyrównac by było gdzie wypoczywac .Bo teraz co jest to wszystko na dziko .Wstyd ,ze przez 40 lat nic nie zrobiono w tym kierunku ale jakie władze takie i porządki wszedzie .Po co dawać glinom kase by dupska łódkami wozili i dobrze sie bawili za pieniadze podatnika?.oni tam nie sa potrzebni do niczego bo jedyne co potrafia to gnebic ludzi

142

bida z nyndzom ~bida z nyndzom (Gość)09.06.2015 17:57

Słuchajcie no, ~bida. A kto bedzie chodził po Salajewie? Po Salajewie bedzie sie kolejkom linowom jeździć! A z wysoka syfu nie widać.
PS. Patrzta jakie one som szybkie! Wystarczyło napisać wieczorem na internecie, a w południe już poleciały i skosiły dwumetrowe chwasty na wale.

63

bida ~bida (Gość)08.06.2015 18:23

Bardzo bogata ta gmina w Sulejowie bo to już druga taka dotacja do policji w tym roku. Szkoda tylko, że nie ma kaski na posprzątanie, obkoszenie miasta i przygotowanie do lata.

77

bida ~bida (Gość)11.06.2015 09:09

Cieszy mnie fakt, że nasze władze czytają wpisy i następnie reagują na bolączki tego miasta i gminy, których jest masa , a nie wszystkie przecież wymagają jakiegoś wielkiego nakładu finansowego. W wielu sprawach trzeba tylko chcieć. Co do tych którzy stawiają łapki w dół( zapewne zwolennicy Wojciecha) informuję, że też jestem jego zwolennikiem, ale na wszystko trzeba patrzeć realistycznie, aby nie dojść do sytuacji jak z poprzednikiem. Konstruktywna krytyka jest wskazana po miodowym miesiącu bo nie wszystko musi się nam podobać z działań podjętych przez nową ekipę bo najważniejsze jest dobro wspólne czyli nas mieszkańców tej gminy bo to na naszym garnuszku są urzędnicy tego urzędu. Miałem też nadzieję, że nowy burmistrz o tym nie zapomni, a wydając każdą publiczną złotówkę to dwa razy ją obróci. Będziemy to oceniać jak jest. Czas też pomyśleć o jakiś niezależnych mediach obywatelskich w naszej gminie bo gazetek propagandowych nam nie trzeba. Chcemy takich pokazujących plusy i minusy czyli rzeczywistość bez względu kto rządzi i mediów niesprzedajnych.

53

Jurek Urban ~Jurek Urban (Gość)12.06.2015 17:07

Siedem zdjęć - w tym cztery pana Wojtka (duuuże) i pani WiceWojtkowej. Pozostałe trzy zdjęcia malutkie niewyraźne, do niczego ... Tak wygląda promocja Sulejowa w propagandowej gazetce.
A pamiętacie obszerne artykuły i wielkie zdjęcia z przedszkolakami, które same z siebie przyszły do pana burmistrza, żeby natchnąć go optymizmem w światowym dniu optymizmu?
Rwa mać, czemu poszły do pana Wojtka - pardon, pana burmistrza, a nie przyszły do mnie?

52

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat