Na porodówkę nie ma limitów, dlatego nie będzie likwidowany!
Nie byłem na porodówce jako pacjent, ponieważ jestem facetem, ale leżałem 5 dni na kardiologii w tym szpitalu i jestem pełen podziwu dla lekarzy tam pracujących na czele z ordynatorem tego oddziału - Andrzejem Bębnem oraz pielęgniarek. Fachowość i opieka na złoty medal.
Moja żona tam rodziła drugie dziecko. Poród trwał dziesięć minut. Cytuje lekarza: "jak cię poród nie bolał, to teraz zaboli", i zaszył na okrętkę konował. Do tej pory żałuję, że nie złożyłem mu po wszystkim wizyty. Pielęgniarki i położne w porządku, może lekarza sadysty też już tam nie ma, pięć lat minęło.
Temat newsa sugeruje,że inne oddziały mogą się czuć "zagrożone". Porodówka wszak nie... ;-)
moja koleżanka rodzia tam bardzo dobry szpital straasznie sie nia opiekowali
wywalcie tego p.o. - poczno, zanim nieudacznik rozwali ten biznes
Ja tam Rodziłam :) Swietnie było :D Lekarze tez wporzadku wszystko mi tłumaczyli na spokojnie i wgl . A tak apropo Pozdrawiam Pania Ule :)
Porodówka jest super , personel wspaniały a w szczególnosci Pani ULa,osoba niesamowita,właściwy człowiek na właściwym miejscu .Pozdrawiam
rodziłam tam dwoje dzieci. Za każdym razem trafiłam na wspaniałą i cierpliwą położną. Gorzej z lekarzami szczególnie jeśli rodzi się w nocy i trzeba dyżurującego obudzić do zbadania pacjentki .....
Nie uwzględnia redukcji zatrudnienia? Śmieszne tylko przenosicie pracowników do przychodni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!