Z własnego doświadczenia ze zdrowej ciazy przez lekarza który oczekiwał aby "dac mu w łapę" dziecko zostało przetrzymane od odejścia wód 4 dni,mimo iż drugi lekarz piwlegniarka nalegali aby dokonać cięcia, lekarz zastępujący ordynatora powiedział stanowcze NIE, i kazał czekać. Z czego wynikającymi tego konsekwencjami walczymy każdego dnia. Dlatego mam prawo oceniać i wypowiadać się na ten temat.
W całym kraju brakuje lekarzy oddział ginekolog. - polozniczy ma pełną obsadę tylko brakuje wsparcia finansowego. Szpital podlega pod STAROSTWO.Kto odpowie za przeniesienie i zlikwidowanie oddzialu polozniczego, ginekologii noworodków i dziecięcego na Rakowskiej a przeniesienie na Roosevelta. Personel musiał się zwolnić bez odpraw.Teraz chyba już nikt na to nie pójdzie. Ludzie pójdą do Sądu. Przecież to było 2lata temu poniesione koszty na przystosowanie i wyposażenie oddziałów, wyrzucone nie male pieniądze. Czy zostanie rozliczony pomysłodawca?
Kasę rozdali na 13 emerytury kolejne 500 plus i na szpitale brakuje. Ot cała prawda
Opieka geriatryczna super potrzebna w tym mieście też. Dobra decyzja wlasz. Bo gdzies trzeba odchodzić z tego swiata z godnością
Rozwalił to wszystko raczej obecnie zarządzany NFZ bo wszędzie mowi sie o likwidacji oddziałów bądź szpitali
Ja rodzilam 2razy na roosevelta i tylko moge podziekowac za dobra opieke bo byli wporzadku. Jak sie cos komus nie podoba to trzeba bylo rodzic w domu. Wtedt docenili by nasz szpital.
Ja rodziłam w 2017 roku i byłam zadowolona. Dla mnie było dużo lepiej niż u nas w Bełchatowie.
Jak czytam durne komentarze typu " podziwiam za odwagę, że ktos chcial tu jeszcze rodzic" to aż mnie sciska. To dziene bo w Piotrkowie rodzi bardzo duzo kobiet i wiele jest naprawde zadowolonych nie wiem skad ta łatka że jest tu h.. i tylko Łódź zostaje. Otóż ja dziekuje Bogu ze przyjechalam do tego szpitala bo tylko i wylacznie dzieki natychmiastowej reakcji personelu mam dziecko. Uratowali mojemu dziecku życie. A na oddziale w momencie gdy ja rodziłam bylo 18 noworodkow wiec chyba aż tak źle tu nie jest?!!! Ludzie tak usłysza i pipeprza dalej trzy po trzy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!