No ale żeby reprezentacja Polski z byłymi mistrzami na czele też bawiła się w Vabanku to już przesada ale efekt sportowy taki sam.
Psycholog-socjolog ile lat SWOJEGO zycia nam tym komentarzem stresciles. Ha ha :-)))
Dziewczyny nie dajcie się prowokować i nie odpowiadajcie na wpisy chorych kretynów!
Czy to nie wstyd że informacja o kolejnej porażce była utrzymywana jako "wiadomość dnia " tak długo? To żałosne .....
Ja to się dziwię dziewczynom, że chce im się jeszcze grać po takich komentarzach przecież to psychopaci którzy nie zasługują nawet na jedno zwycięstwo w sezonie nic dziwnego że strona Piotrcovii ich przepędziła należ ich wyłapać i przymusowo leczyć dla ich dobra.
wyrzucic wypych i bedziecie grac równo ,a nie jak dzieci raz wygrac 12 toma ,a raz przegrac porazka
Nieudacznicy chcą samych zwycięstw to jest psychologicznie uzasadnione bo nic ich w życiu nie cieszy, roboty nie mogą znaleźć ze względu na swe niesamowite predyspozycje których nie doceniają pracodawcy, rodzice i dziewczyny ich nie kochają, tańczyć nie umieją, bawić i śmiać także, wódki nie piją, na "górkę" i do vabanku nie chodzą ale za to są całkowicie wypełnieni nienawiścią do wszystkiego co ich otacza i sami nie wiedzą dlaczego tak jest.
Proponuję, aby niektórzy zastanowili się nad swoimi komentarzami.
Dziewczyny ja jestem z Wami dumny po zwycięstwach wierny po porażkach.
Powodzenia w kolejnych meczach!
Ja również pracuje, i miedzy praca w wolne dni chodzę do knajpy potańczyć i wypić co nieco, ale zaraz komentujący mnie zjedzą ze w wolne dni nie można się w ten sposób odstresowac
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!