Podsumowując - tytuł Najbardziej Bezmyślnego Komentatora Wątku przypada bezkonkurencyjnemu "Alowi Bundy". Drugie miejsce "Hankka",trzecie dla "tutaj".
Nie potrzebujesz siedmioletniej dziewczynki - oblej siebie. Mnie w wieku trzydziestki po takiej przypadkowej akcji skóra z uda zeszła całym płatem i mimo, że nie poparzyłem 30% ciała spędziłem pod prysznicem kolejne 6 godzin. Co z tego, że dziecku nie zostaną blizny... To żaden argument. Tu chodzi o szybką, właściwą reakcję i przede wszystkim uniknięcie zakażenia. Następnym razem warto może zanim się coś skomentuje przypomnieć sobie maksymę, że czasem lepiej siedzieć cicho i być uważanym za głupca, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Jak napisał(a) "miara" - ludzie - więcej empatii bo miano - człowiek - zobowiązuje!
A jakie będą nagrody?
Ty naprawdę nie rozumiesz, że nikt tu nie podważa zasadności udzielenia pomocy?
Poczytaj "Faktoid" i napisz, co o tym sądzisz.
No właśnie, czytanie ze zrozumieniem to coraz rzadziej spotykana umiejętność. Sarkazm wychwycić potrafią już całkiem nieliczni...
Mimo wszystko dziękuję ~KLU za przyznanie mi pierwszego miejsca. Zawsze to coś :) Pozdrowiłbym gorąco, ale słowo "gorąco" w tym wątku może zostać znowu źle odebrane, więc tylko pozdrawiam ;)
ja widzę, że Al Bundy pragnie uchodzić, za gwiazdę portalu i wypowiada się na każdy temat z mniejszą lub większą znajomością tematu, choć stara się uchodzić za Alfę i Omegę w każdej kwestii, niestety nie można znać się na wszystkim, a sarkazm może okazać się zwykłym chamstwem dla innych odbiorców... A samo nazwanie się Al Bundy, świadczy o ....
O czym, o czym? Czy Piotr Włostowic też Ci przeszkadzał? A Piotrkowianin?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!