Patrzę na Policję i się zastanawiam który jest głupi a który głupszy w tych maseczkach. Koleś z tym magafonem w domu też nawołuje do żony i dzieci do rozejścia się a dom to nie praca.
Jedni protestują a inni powiekszają swoje stoiska. To o co w tym wszystkim chodzi?
Jak będzie PO z przystawką PSL to będzie lepiej ;) i jeszcze kom... z lewicy pomogą. Niestety każdy ma Was w poważaniu. Przed wyborami jesteśmy elektoratem a po wyborach to już tylko zwykli płatnicy...
Popieram, a taką taczkę dla Prezydenta Chojniaka i dyrektora ZDiUM-u p. Szokalskiego przygotowali by na pewno też inni (MZK).
Miasto to nie tylko targowisko ,handlujący mają w tym swój biznes a miasto dlaczego ma nie zarabiać,przecież to pieniądze są przeznaczone dla nas - mieszkańców.Jest wolny rynek, czego ugrupowanie tej ładnej pani chyba nie zaprzeczy więc jeżeli nie podołam w tym interesie to myślę o innym.
Czy ktoś może sprawdzić, czy ci państwo płacą podatki, mają kasy fiskalne i wydają paragony?
Polak Polakowi nigdy nie pomoże tylko umi wyśmiac obgadać wykorzystać tak było i tak jest w Polsce czy za granicą.To już mamy we krwi.Prosze mi powiedzieć gdzie nie ma Chinszczyzny rzeczy nawet orginalne buty czy bluzki które sprzedaje się w galeriach są produkowane w Chinach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!