Ludzie przede wszystkim pokażmy tym przekrętom w Urzędzie Miasta że nie są bezkarni - że ludzie mają dość!
Chcemy złożyć podpisy.Prosimy wolontariuszy PIO,żeby byli również w okolicach dworca PKP.Tam my i duża grupa ludzi,ma możliwość najszybszego złożenia podpisów.Po prostu jeździmy pociągami "za chlebem" do pracy na całe dni.Pozostała ogromna grupa dotrze w poniedziałek do biura,żeby złożyć podpisy.Mamy dość niszczenia nas przez tego pana,który w najlepsze karmi się swoją pozycją i żeruje na biedzie ludzkiej.Ludzie obudźcie,podpisujcie,zadbajcie o siebie i o nasze miasto,które ten człowiek bezkarnie niszczy.Precz z nim.
żeby cos zrobić dobrego dla naszego miasta Piotrkowa musimy zmienić pana prezydenta bo w przeciwnym razie będzie tragedia z naszym miastem. Nie bójmy sie składania podpisów, wszyscy chcemy żeby Piotrków sie rozwijał a nie cofał w tył, jak do tej pory.
http://www.epiotrkow.pl/news/Coraz-mniej-piotrkowian,9384
nie pozwólmy żeby było coraz gorzej... weźmy sie w garść i do głosowania...
To jest okropne jak sie wszyscy pchają do władzy!!! I tak nic nowego i dobrego nie wniosą!!!!
A kto tu mówi o dobrowolności???
Mamy przymusowy wybór lepszego wariantu,
tego z mniejszymi stratami.
http://sklave.manifo.com/polityka
Ja jeszcze nie słyszałem aby ktoś dobrowolnie zrezygnował z dostępu do koryta!!!
[cytat="Piotr.Covianin"]a kot i co może zrobić dla tego miasta ny nie "umarło"
głupie czcze gadanie
tu potrzebne są zmiany w całym kraju, co może zrobić prezydent miasta dać ulgi w podatku i nic więcej .
Mylisz sie i na takie myślenie liczy Chojniakowa banda! Oni nic nie mogą co złe to Tusk! A to nieprawda od władz lokalnych zależy wiele: podatki od nieruchomości, za media od śmieci, opłaty parkingowe mamy w Piotrkowie bardzo wysokie! Udzerza to w obywateli i odstrasza potencjalnych pracodawców którzy idą do innych miast! Zadłużanie miasta i zawyżane koszty każdego remontu i inwestycji to kolejna zasługa Chojniaka!
O tym że wiele zależy od władz lokalnych niech świadczy sukces innych miast w których ludzie mają pracę i niskie podatki!
Kto jest kandydatem???
Kto jest kandydatem???
A czy to teraz jest takie ważne!!!
Powiem to tak jeśli chcę pozbyć się darmozjada,
nieudacznika to nie zastanawiam się kto przyjdzie po nim.
Zanim zastanowię się, pomyśle, wybiorę odpowiedni wariant.... to on mi całą chałupę ogołoci do cna.
Prezydent wykorzysta to nasze wahanie by nie dopuścić do referendum. No a może sam pragnie referendum???
Zostanie odwołany i to wszystko i włos z głowy mu nie spadnie...
Wpierw niech dojdzie do referendum a kandydaci sami się pojawią.
...
Moje filmy o Piotrkowie.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
a kot i co może zrobić dla tego miasta ny nie "umarło"
głupie czcze gadanie
tu potrzebne są zmiany w całym kraju, co może zrobić prezydent miasta dać ulgi w podatku i nic więcej .
W Piotrkowie cały przemysł został "zlikwidowany" przez III RP
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!