Głosowali na pana Ch., to teraz zacisnąć zęby. Oby bilety mpk i prąd jeszcze bardziej zdrożały! Zaradni sobie dadzą radę
Czuję się okradziony. Szkoda moich pieniędzy na podatki. Jednym słowem - syf.
"Ponad 300 tys. dla piotrkowskich parafii
Bernardyni (ul. Słowackiego 2) dostaną 40 tys."
Bernardyni nie są parafią.
To Kościół Rzymskokatolicki jest tak biedny że nie jest w stanie utrzymywać swych budynków ?
Panie Chojniak uprawiasz pan dziadostwo na starym miescie stoja kamienice ktorw strasza na remonty brak kasy kosciol katolicki to jest bogata firma zenada
Piotrkowianie chcą mediateki:
www.piotrkow.pl/content/files/naszpiotrkow2017-1514550231.pdf
Dzisiejsza MZK-a nr 6 - wstyd, ludzie, wstyd, jak można takie badziewia na miasto puszczać rechoczące, jakby miało się zaraz rozklekotać. Dramat, wielki dramat
Kursancie to jechaliśmy chyba tym samym autobusem. Ja przeżyłam prawdziwe trzęsienie ziemi. Kiedyś byłam w Indonezji na Bali i pierwszy raz poczułam to zjawisko. Dzisiaj było identyczne albo i nawet mocniejsze w autobusie. Zatem MZK-i niech szkoły zapraszają na zajęcia z aktywności sejsmicznej-mają doskonały sptzęt
dostają pieniądze od rządu, teraz od miasta, nie płacą składek zus - to wszystko z naszych podatków. kiedy ktoś zrobi z tym porządek. w Polsce za dużo jest uprzywilejowanych grup społecznych. jedynymi którzy powinni mieć jakiekolwiek przywileje są strażacy, policjanci i może lekarze, reszta won.
Jak dzwoniłem o poprawę drogi to usłyszałem odpowiedź"brak funduszy" Dziadostwo i rozdawnictwo...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!