Wcale nie żal mi poszkodowanego,brwi to nie mózg,nie dorysuje się.
Teraz żeby zablokować kartę nie trzeba stać w kolejce w banku bo kto bardziej ogarnięty zrobi to poprzez internet lub aplikacje bankową a i sam proces zwrócenia znalezione karty nie jest skomplikowany wystarczy ich do placówki banku który wydał kartę napisać oświadczenie gdziesie ja znalazło i tyle a wiem że tak jest bo kiedyś oddałem tak znalezioną kartę
Tiaaa to jak się znajduje kartę kredytową to się oddaje ją do oddziału banku albo na policję a nie się z niej korzysta
Wystarczy zablokować kartę i po problemie. Pewnie kolejny niedouczony posiadacz karty. 3 lata więzienia za 1300 zł? Komus chyba rozum odebrało. Ciekawe ile kosztuje dzienne utrzymanie więźnia.
Straty 1300 zł w ponad 120 transakcjach, czyli jedna transakcja 10,8 zł. Cwaniaczek jadł małymi łyżeczkami...
Jak gubi się kartę to od razu ją się blokuje. Od listopada nie zgłosił tego do banku???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!