A ilu uciekinierów od wojny jest z PARTNERSKIEGO miasta Równego? I dlaczego tak mało? Czy miejskie władzę Piotrkowa pomagają temu miastu?
My Polacy nie znamy historii i ta historia właśnie się powtarza na naszych oczach tylko że dotyczy to Ukrainy to nie nasza wojna nasza Polska już nie będzie tą samą Polską i niech mi ktoś powie za jaką Polskę mam walczyć
Zamiast ludzią dać podwyżki wypłat to teraz będzie argumet pomagamy nie mamy
Dla nato jest piosenka specjalna lombard przeżyj to sam . Niech posłuchają i poczują się jak Wielka Ukraina
Liczmy na siebie Słowianie w kasze . Z partyzantami nikt nie wygrał i nie liczmy na unie i NATO już pokazali bierność walczmy jak możemy beż tego śmiesznego rządu bo to my Polacy powinniśmy pamiętać o co nasi rodzice walczyli a oddajemy to za darmo. Dziadki moje to aż w grobie się przewacaja
Jeszcze nie tak dawno nie wolno było spotykać się z rodziną lub znajomymi bo zwid. Wielkie awantury za brak maseczek. Dzisiaj , setki tysięcy nieszczepionych uchodźców (nie tylko na zwida) znajduje miejsce na domach. Nie mam nic do pomocy, trzeba pomagać w tragedii, ale gdzie ten wirus, czemu ludzie tak szybko o nim zapomnieli ??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!