Pomóżmy tym dzieciakom aby wygrały ten koncert. Są na drugi miejscu, niewiele brakuje do pierwszego.
Dlaczego nie można komentowac wygranej w loteri fokusmall.?
Moim zdaniem losowanie należy przeprowadzić jeszcze raz. Bo pierwsze cztery osoby nie miały możliwości wygrać samochodu. Samochód powinien być losowany jako pierwsze. Albo losy (kupony) powinny być wrzucane po wylosowaniu nagrody pieniężnej . Pozdrawiam wszystkich czytających . I sorry za wpis nie pod artykułem.
czytając użytkownika sklave widać że to polityk opozycyjny. Nie jestem za rządem ani za opozycją, ale rozmawiałem z osobami , które mają dzieci w podstawówce wszyscy są za 8 klasami. Ja tam też mam dwójkę dzieci w podstawówce i jestem za 8 klasami, taka jest rzeczywistość.
Sklave, proszę Cie skoncz juz pieprzyc, wyjdz na dwor a link do Twojego bog wie co bloga wsadz sobie wiesz gdzie ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!