i inni krzykacze,teraz macie pole do popisu.
Mogę się przyłączyć do utylizacji, jak widać nadal nie są zapewniane godne warunki tym zwierzęta są zwyczajnie katowane. Czekam az przeczytam tu o łamaniu przepisów przez to schronisko zamianę godzin prac społecznych na podarunki.
Proszę powiedzcie (zwracam się do Wolontariuszy biorących udział w zbiórce) konkretnie - gdzie i kiedy będziecie?
a to poszukiwani są wolontariusze do schroniska czy tylko do akcji?
Witam wszystkich zainteresowanych.
Akcja ogólnie kończy się dzisiaj (17.10) ale oczywiscie pomoc potrzebna jest cały czas. W każdej postaci. Ja niestety jestem jedynie jednym człowiekiem i nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć. Nie będzie żadnego koncertu, czy imprezy końcowej, ponieważ najzwyczajniej w świecie nie byłem w stanie zorganizować czegoś takiego, poza tym byłyby to dodatkowe koszty, które lepiej spożytkować w celu pomocy schronisku. Jeśli ktoś chce pomóc, zaangażować się w pomoc piszcie na maila etagabriel@gmail.com. Akcja jest jedna, a pomoc jest potrzebna cały czas. Takie akcje można organizować częściej, ale potrzebuję pomocy w postaci ludzi :) Wiele osób często mówi o tym jak źle mają bezdomne zwierzaki, jak trzeba im pomóc, jak bardzo jest im przykro. Zwracam się do wszystkich tych, jak i innych - "Chcecie pomóc? To pomóżcie! Macie taką możliwość. Niech wasze słowa nie będą puste". Z góry dziękuję. Odpowiem na każdego maila i na każde pytanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!