Moze ten co wygania ludzi z wapienników da kase, albo sam namaluje reszte tego muralu. W koncu to wlaściciel wapienników nie?
s12 domalujcie, bo w rzeczywistości nie powstanie jeszcze długo długo, może dopiero po III wojnie światowej
A co będzie namalowane dalej? Artysta powinien przedstawić chociaż jakiś zamysł. Dam 3kilo a ona namaluje coś co mi się nie podoba.
3 lub 4 radnych z tego stowarzyszenia jest w Radzie Miejskiej czy oni nie potrafią sprawy załatwić z Burmistrzem? Przecież i on jest powiązany z tym stowarzyszeniem przez swoją małżonkę - o co chodzi? Ja nie widzę problemu z kasą.
Radni ze stowarzyszenie rzucą po jednej diecie radnego i będzie dużo więcej. Przecież oddać jedną dietę dla prawdziwych społeczników to czysta przyjemność i zaszczyt, a jakie uznanie w oczach ludu ?
flaszki zapomnieli domalować, wszak kultura picia jest tam od dawna...
Gmina jest tak bogata,inwestuje miliony w basen,kładkę, aule,a nie ma 3000 tys na mural?WSTYD!
Piękna inicjatywa, jednak ja uważam, że za takie rzeczy powinien płacić Urząd a nie ludzie. Przecież to chodzi o wizerunek kulturalny Sulejowa. Skoro już coś takiego z planów weszło w życie to trzeba się spiąć i dokończyć a nie żebrać od ludzi którzy pracują i odprowadzają podatki.
W 2014 roku dokonała się zmiana we władzach miasta między innymi za sprawą działalności tego stowarzyszenia i ludzi ich popierających. To może urzędnicy zatrudnieni po tej zmianie zrobiliby składkę solidarnościową na potrzeby stowarzyszenia ? A może firma kasująca tak ,,niskie" opłaty za śmieci by wsparła ? A może inna firma, która wykonywała czy wykonuje jakieś inwestycje w tej gminie przecież z pieniędzy mieszkańców ? Pomysły można mnożyć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!