Komu Prokurator czy sąd pomogł łącznie z policją ,znam taki przypadek pomocy tych instytucji aż wspólnymi silami wykończyli czlowieka nie winnego,tak wyglada wasza pomoc.najgorsze ,ze osoby winne sa wolne i smieja sie z tego i to jest państwo prawa !!!
Myślałem, że taka pomoc powinna mieć miejsce przez cały rok. A tu się okazuje, że to raptem tygodniowa (a ściślej 6-dniowa) akcja. Tak wynika z tego mamrotania, nomen-omen, pana rzecznika Mamrota.
Mam wrażenie, że po zapełnieniu głowy paragrafami brakuje już "mocy przerobowych" na zwykłe, zdroworozsądkowe myślenie. Czy naprawdę nikt w tych wszystkich szacownych instytucjach
nie zauważył, że tego typu akcje to autoośmieszanie wymiaru sprawiedliwości?
Przestępstwa mają miejsce codziennie i codziennie dochodzą kolejne ofiary przestępstw. A tutaj tymczasem ogłasza się akcję pod hasłem:
Czy tylko ja dostrzegam absurdalność tego? Czy następnym krokiem będzie zapisywanie poterminowych ofiar na akcję przyszłoroczną?
Zrobiła się już nowa świecka tradycja: praca "od akcji do akcji" - krótko mówiąc, moc atrakcji...
Ta ewentualna dalsza pomoc też będzie udzielana bezpłatnie? ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!