50 tys zł? Śmiech na sali, Wojtek dałby więcej na powodzian
Czy jest już może jakiś raport o stanie gminy po starym burmistrzu, może jakiś audyt, jakaś biała księga otwarcia i czy gdzieś można się z tym zapoznać ? Czy jest to dostępne dla wyborców ?
A może któraś ze szlachetnych organizacji miłujących turystykę pieszą włączyłaby się do tej akcji? Np. szlachetni rycerze króla lub królowej?
Tylko dej i dej.Niechce mi się wierzyć że ktoś bez kasy z chaty uciekl
Za Wojciecha nastała brzydka tradycja nie publikowania wszystkich według kolejności zarządzeń burmistrza na BiP w zakładce zarządzenia, ale okazuje się, że za nowej władzy dalej jest ta nieprzejrzysta sytuacja kontynuowana. W innych gminach wszystko jest po kolei opublikowane, a u nas mają coś do ukrycia przed mieszkańcami ?
22.09.2024 w całym kraju po każdej Mszy Świętej jest zbiórka dla poszkodowanych w żywiole. Pod patronatem Caritas. Zapraszam wszystkich aby wykazali się gestem chojnosci a przede wszystkim sercem czułym na dramaty współbraci.
Piękny gest. A jak jest przygotowany Sulejów na falę powodziową, która niebawem nadpłynie? A konkretnie jak zabezpieczy swoich mieszkańców , tych którzy są podtapiani jak Pilica występuje z brzegów.
Czemu nie daliście mojego komentarza w którym napisałem żeby Ukraińcy nam pomogli a daliście obrzydliwe komentarze w obronie tego mordercy M
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!