Ludzie zastanówcie się czasem co tu wypisujecie w komentarzach... zwłaszcza pod tematami w zakresie zdrowia psychicznego, samobójstw, depresji. Teraz ktoś "zawołał" o pomoc, a innym razem ktoś inny nie zawoła tylko zajedzie Wam drogę i wtedy już nie będzie tak do śmiechu.
Fora przeglądają również dzieci, nastolatki, a tu są przeważnie drwiny. Zabawa cudzym kosztem. Może ktoś z Waszych bliskich stoi u progu takiej decyzji. Zdrowia... tego psychicznego również.
Nie uratowali tylko przeszkodzili. Mnie proszę nie ratować w takiej sytuacji bo sobie tego nie życzę. Moje życie moja sprawa
Policjanci zrobili to po godzinach charytatywne, czy jednak wzięli za to wynagrodzenie?
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!